Lediga jobb

Vårt företag expanderar och vi söker nya medarbetare.

Kyltekniker / Montör

KYLANLÄGGNINGAR AB söker kyltekniker och montör som vill vara med på vår spännande resa mot framtidens mer miljövänliga och energieffektiva kyla. Då våra uppdrag med naturliga köldmedier som t.ex CO2 ökar är det meriterande om du har erfarenhet av detta. Som montör bör du ha erfarenhet av installationsarbete inom VVS eller byggbranschen.

Företaget som varit verksamt i 25 år består idag av 16 medarbetare och vi vill bli flera. Vi är belägna i Norrköping och har våra flesta uppdrag i Östergötland med omnejd. Våra uppdragsgivare finns t.ex inom livsmedel, industri, fastighet och IT.

Vill du arbeta med stor frihet och eget ansvar erbjuds en arbetsplats med fin sammanhållning och trevlig stämning där allas medverkan är viktig. Eget driv och engagemang uppskattas och vi välkomnar dina tankar om utveckling av dig själv och företaget. För att vara uppdaterad erbjuder vi de utbildningar som behövs. Aktiviteter utanför det vardagliga brukar vara trevliga inslag hos oss.

Du behöver B-körkort och som kyltekniker erfordras personligt certifikat. Välkommen att skriva några rader om dig själv till Mats Hint på mats@knab.se och har du frågor är det bara att slå Mats en signal på 0705-21 04 05.